Palvelut

Ohjelmistokehitystä verkkoon ja mobiiliin

Klopal on ketteriin ohjelmistokehitysprojekteihin ja digitaalisten tuotteiden palvelumuotoiluun erikoistunut ohjelmistotalo.

Meidät tunnetaan kyvystämme rakentaa loppuasiakasta palvelevia tuotteita ja ohjelmistoja nopeasti ja laadukkaasti. Tehokkuutemme perustuu pitkään kokemukseen omien SaaS –startuppien toteutuksista.

Ohjelmistokehityksemme kattaa määrittelystä, konseptoinnista, suunnittelusta aina tukeen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Tuotamme pääasiassa selaimella toimivia ohjelmistoratkaisuja sekä mobiilisovelluksia.

Projekteissamme oikea suunta löydetään iteraation kautta, pienin, mutta nopein askelin.

Verkkopalvelut

Responsiiviset, selaimessa toimivat verkkosovellukset ovat aina varma valinta projektille ja tämä onkin leipälajimme. Olemme toteuttaneet kymmeniä web-sovelluksia ja SaaSseja menestyksekkäästi.

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiilisovellukset progressiivisina sovelluksina tai hybridimallina. Usein voimme kääntää SPA verkkopalvelutoteutuksen nopeasti myös mobiilisovelluksesi.

Ylläpito ja elinkaari

Meille on tärkeää projektin alusta alkaen ohjelmiston skaalautuvuus ja pitkä elinkaari. Toteutamme ylläpidon kustannustehokkaasti, mutta laajennettavuus mielessä.

Projekteissa ei synny vendor-lockia, Hyödynnämme avoimen lähdekoodin ratkaisuja aina kun mahdollista. Asiakas omistaa koodin. Olet vapaa vaihtamaan!